Share
Un punct luat de la Fortuna de fetele de la Independența

Un punct luat de la Fortuna de fetele de la Independența

Rezultat surprinzător al fotbalistelor de la Independența Baia Mare care au reușit să scotă un punct nesperat din confruntarea cu Fortuna Becicherecu Mic, ocupanta locului 2 din Liga I.

Fortuna Becicherecu Mic – Independența Baia Mare 2-2 (0-1)

În ciuda diferenței evidente de valoare și de buget, băimărencele au rămas neînvinse în acest sezon în confruntările cu Fortuna, atât în meciurile oficiale, cât și în cele amicale. Fetele noastre au condus la pauză în urma golului marcat de Ioana Borodi, fiind aproape să producă surpriza. În partea a doua gazdele au marcat de două ori prin Alexandra Lunca și Cristina Sucilă, al doilea gol al băimărencelor fiind opera aceleiași Ioana Borodi.

Într-o altă partidă de fotbal feminin, în Liga a 3-a, echipa secundă a clubului băimărean a învins acasă pe AFK Csikszereda Miercurea Ciuc cu 4-1 (2-0), golurile gazdelor fiind marcate de Paula Gavriș, Maria Drăgan, Andreea Domnița și Larisa Mureșan.

Etapa viitoare, Independența întâlnește pe teren propriu pe Universitatea Galați, o eventuală victorie a gazdelor putând duce la schimbarea de locuri între cele două echipe, aflate acum pe 6 și pe 7.

Rafael HEKMAN

Foto: facebook Fortuna Becicherecu Mic


Acum poți urmări știrile DirectMM și pe Google News.


Lasă un comentariu