Share
Un maramureșean are șansa să intre în lotul lărgit U15 al României

Un maramureșean are șansa să intre în lotul lărgit U15 al României

În perioada 16-23 iunie, la Tărlungeni are loc Tabăra de vară – Turneul Speranțelor. Participă jucătorii născuți în 2004 care au trecut mai multe faze succesive de selecție. Potrivit Asociației Județene de Fotbal,  jucătorul Cosmin Kovacs, de la Plimob Sighetu Marmației, a acces până în această etapă a Turneului Speranțelor. Cosmin Kovacs joacă pe postul de mijlocaș lateral.

150 de copii vor participa la acțiunea de la Tărlungeni, staff-ul naționalei Under 15, împreună cu Departamentul scouting și cu membrii Comisiei Tehnice a FRF urmând să stabilească lotul lărgit pentru reprezentativa U15 a României, lot din care vor face parte 44 de jucători. Aceștia vor proveni dintr-un total de peste 3.000 de copii care au trecut prin filtrul Turneului Speranțelor.

30 de copii născuți în 2004 și provenind de la ASF Kiss Baia Mare, Plimob Sighetu Marmației, Sporting Recea și Minaur Baia Mare au fost rulați în cele 10 partide disputate de selecționata Maramureșului în prima fază a Turneului Speranțelor.

Sursa foto: AJF Maramureș


Acum poți urmări știrile DirectMM și pe Google News.



Lasă un comentariu