Share
Un egal  în oglindă cu cel din tur

Un egal în oglindă cu cel din tur

Meciul de joi după-amiază a sem,ănat izbitor cu cel din tur, doar că rolurile au fost inversate: în tur, băimărencele au condus în repriza a două la 6 goluri diferență și s-au văzut egalate pe final; în retur, gazdele au avut șase goluri avans și au fost egalate. La gazde a evoluat și fosta componentă a HCM Baia Mare, Ana Maria Tănăsie (foto), despre care se zvonește că va reveni la din vară în urbea de pe Săsar.

Măgura Cisnădie – CS Minaur Baia Mare: 26-26 (16-12)

Cele două echipe au mers cap la cap până la 10-9 (min. 19), după care vine o triplă a gazdelor și un finiș mai bun, iar prima parte s-a încheiat cu 16-12. În partea a doua, gazdele Cisnădie se distanțează la șase goluri: 21-15 (min. 40). De aici, Minaur joacă excelent în apărare și izbutește ca timp de 9 minute să nu primească niciun gol și să înscrie de cinci ori, ajungându-se la 21-20 (min. 49).  Apoi, se ratează mult, dar Andreea Popa  – cea mai bună jucătoare a băimărencelor, alături de Rysankova – egalează  din 7m cu două minute jumătate înainte de final înscrie din 7m. În penultimul minut de joc, gazdele rămân în inferioritate, dar Minaur nu concretizează superioritatea. Când mai erau 14 secunde, Măgura beneficiază de un 7m, dar Măzăreanu apără șutul Adei Moldovan. În ultimele secunde avem atacul, dar Yaroslava Burlachenko trimite în blocajul advers și meciul se termină la egalitate.

Elevele lui Buceschi joacă etapa viitoare acasă cu lanterna roșie CS U Cluj Napoca, iar suporterii speră să nu se repete surpriza din sezonul trecut, când clujencele duceau toate punctele de la Baia Mare.

CS Minaur: Ana Maria Măzăreanu (o intervenție, a apărat 3 de 7m), Cristina Enache (o intervenție) – Yaroslava  Burlachenko 2/3, Larisa Tămaș, Petruța Argyelan, Helena Rysankova 6/9, Roxana Szolosi 1/1, Anca Polocoșer, Oana Cîrstea 1/3, Camelia Hotea 1/1, Mădălina Conache, Sonia Seraficeanu 2/3, Sylwia Lisewska 3/4, Andreea Popa 9/11 (8 din 7m), Oana Bondar, Marija Shteriova 1/4. Antrenori: Costică Buceschi, Magda Kovacs și Claudia Cetățeanu

Rafael HEKMAN

info: minaur.ro

Foto: facebook CS Minaur (imagine din meciul tur)


Acum poți urmări știrile DirectMM și pe Google News.


Lasă un comentariu