Share
Un aur și un bronz obținute de atleții băimăreni la Campionatul național de probe combinate

Un aur și un bronz obținute de atleții băimăreni la Campionatul național de probe combinate

În sala de atletism „Ioan Soter” din București, în 7-8 februarie s-a desfășurat Campionatul național de probe combinate pentru seniori și tineret și juniori, care a dat primii campioni naționali din 2020.

MASCULIN. Unul dintre campionii naționali  este Gheorghe Florinel Bledea (LPS Baia Mare), care s-a impus în proba masculină de heptatlon U20. La această probă au mai participat trei băimăreni: Răzvan-Ștefan Bainoczi (LPS Baia Mare), clasat pe locul 8, iar  Andrei Poci și Bogdan Florin Achim (ambii LPS Baia Mare) au abandonat.
În proba masculină de heptatlon U 18 au concurat patru atleți de la LPS Baia Mare, obținând următoarele clasări: 4 –  Răzvan-Ioan Nicoară; 7 –  Ștefan Hendrea-Filip; 10 – Mihai Grigore Mihuț; 11 – Răzvan Andrei Mateșan.

FEMININ. O medalie de bronz a obținut Adnana Emma Maria Matyus (CSM Baia Mare) la pentatlon  feminin (juniori 3), rezultat cu care s-a situat pe locul 10 în clasamentul general la feminin (în care au intrat toate sportivele, de la seniori, tineret și până la juniori).
Tot la pentatlon feminin, dar la categoria U 16. au participat două atlete de la CSM Baia Mare, care au ajuns vecine de clasament: Alexia Vekony (locul 14) și Iza-Ioana Mureșan (locul 15).

 

 


Acum poți urmări știrile DirectMM și pe Google News.


Lasă un comentariu