Share
Turneul final al Campionatului Național de Handbal Juniori IV, în Baia Mare

Turneul final al Campionatului Național de Handbal Juniori IV, în Baia Mare

Federația Română de Handbal, în colaborare cu Academia de Handbal Minaur, organizează în Baia Mare, începând de azi și până dumincă 17 iunie Turneul Final al Campionatului Național masculin de Juniori IV. Turneul care a început azi dimineață se desfășoară la Sala Sporturilor „Lascăr Pană” și la Sala de sport a Școlii Generale „Vasile Alecsandri”.

Participă 16 echipe din întreaga țară, printre care și cea a Academiei de Handbal Minaur, club care a reușit anul acesta să se califice la turneele finale la toate cele patru categorii de vârstă la juniori. Sorții nu au fost favorabili băimărenilor, aceștia fiind repartizați în grupa preliminară cu alte două forțe ale handbalului juvenil românesc, CSM București și CSU Suceava. Alături de aceastea, în grupă mai joacă și CSM Școlar Reșița.

În aceași perioadă, la Reșița are loc Turneul Final al Campionatului Național feminin de Junioare IV, la care s-a calificat echipa Phoenix Baia Mare. Aceasta întâlnește în grupa preliminară echipele ACS United Galați, CSM București și LPS Banatul Timișoara.

Alex FARA

Foto: primul meci al turneului între LPS Iași și CSȘ Făgăraș


Acum poți urmări știrile DirectMM și pe Google News.



Lasă un comentariu