Share
Turnee de pregătire pentru voleibaliștii băimăreni

Turnee de pregătire pentru voleibaliștii băimăreni

După Cupa Explorări (din 7-8 septembrie), Știința Explorări  participă, în perioada 14 -16 septembrie, la „Hiros Kupa”, de la Kecskemet. La final de lună (28-30 septembrie) urmează turneul amical organizat de CSM Câmpia Turzii. Alături de echipa gazdă,  vor mai fi prezente Steaua București și VCM LPS Piatra Neamț. Băimărenii vor disputa primul meci oficial în 13 octombrie, când vor întâlni în prima etapă a campionatului, în deplasare, formația VM Zalău.

Turneele de pregătire vor permite acomodare în angrenajul echipei a noilor achiziții. E vorba de Sorin Andrei Dragomir (foto), voleibalist ce evoluează pe postul de extremă (trăgător secund). Dragomir este născut la Ploiești, are 25 de ani și 1,95 m înălțime. Înainte de a ajunge la echipa băimăreană a mai jucat la Arcada Galați, VCM LPS Piatra Neamț și CSU UV Timișoara și a semnat un contract pe durata a două sezoane.

Alți trei jucători au semnat cu Știința Explorări: Dragoș Răileanu (ridicător, 27 ani, 1,92 m), Alexandru Dragomir (ridicător, 19 ani, 1,96 m) și Andrei Crișan (extremă/libero, 20 ani, 1,88 m). Antrenorul Marius Botea mai are nevoie de cel puțin încă 3 voleibaliști până la startul noului sezon, pe posturile de universal, centru și extremă. Din echipa băimăreană mai fac parte pentru sezonul 2018-2019 Robert Țuțea, Codrin Mocanu, Csaba Nagy, Gheorghe Socaciu, Andrei Butnaru, Ciprian Neamț și Rolland Balog.

Rafael HEKMAN

Foto: facebook Știința Explorări


Acum poți urmări știrile DirectMM și pe Google News.


Lasă un comentariu