Share
Trei meciuri pentru ”zimbri” în Italia și noutăți în lot

Trei meciuri pentru ”zimbri” în Italia și noutăți în lot

CSM Știința Baia Mare va face începând de marți, 5 martie, până pe data de 15 a acestei luni un cantonament la Treviso, în Italia. Băimărenii se vor antrena în regiunea Veneto, onorând astfel invitația lansată de Benetton Rugby Club Treviso. ”Zimbrii” se întorc într-un cantonament în Peninsulă la exact un deceniu distanță de la ultima acțiune de acest fel. Cu excepția celor cinci jucători convocați la prima reprezentativă (Constantin Mardare Pristaviță, Cristian Marian Chirică, Ovidiu Cojocaru, Alexandru Țiglă și Alexandru Bucur), antrenorii Mario Alejandro Canale și Paul Rusu vor putea conta în Italia pe un lot format din 27 de sportivi. Conform programului stabilit cu omologii italieni, CSM Știința Baia Mare va juca trei meciuri test, din care primele două pe data de 8 martie, la ora 19.00, cu echipa Argos Petrarca Rugby Padova, iar pe 13 martie cu Ruggers Tarvizium. În intervalul 11-15 martie CSM Știința va participa la o pregătire centralizată alături de componenții formației Benetton Rugby Club Treviso, cu care va juca al treilea meci.

În lotul ”zimbrilor” sunt și câteva noutăți, în luna februarie conducerea clubului perfectând cinci transferuri. Astfel s-au alăturat băimărenilor tânărul taloner Emanoil Herman (18 ani), pilierul Laurențiu Vasile Nica (20 ani – foto jos, în mijloc), internaţionalul Dorin Gigi Manole (32 ani, fundaș/uvertură – foto sus), argentinianul Roberto Edmundo Tejerizo (30 ani, pilier – foto jos, în dreapta) și jucătorul de origine australiano-neozeelandeză Jason Fareti Lemalie Tomane (centru/uvertură – foto jos, în stânga). De asemene clubul băimărean a prelungit și înțelegerile cu Marius Dănilă și Paul Rusu.

Prima partidă oficială a acestui an pentru CSM Știința va avea loc în deplasare, la ACS Tomitanii Constanța, pe data de 30 martie.

Rafael HEKMAN

Foto: facebook CSM Știința Baia Mare


Acum poți urmări știrile DirectMM și pe Google News.


Lasă un comentariu