Share
Suporterii băimăreni își desemnează prin vot favoriții

Suporterii băimăreni își desemnează prin vot favoriții

Grupul de facebook „Suporter băimărean”, alcătuit în mare parte din iubitori și susținători ai sportului băimărean, a lansat membrilor săi și nu numai propunerea de a acorda prin vot titlul de „Cel mai bun sportiv băimărean” din sezonul 2019-2020.

În condițiile în care e aproape sigur că în următoarele aproximativ două luni tribunele arenelor de sport din oraș vor rămâne goale, inițiatorii consideră că e momentul ca suporterii să își desemneze favoriții. Evident, demersul e unul subiectiv și nu pretinde a fi mai mult decât un barometru al simpatiei de care se bucură sportivii băimăreni.

Doritorii pot participa la vot accesând pe facebook grupul „Suporter băimărean”, unde pot vota și pot chiar propune spre votare sportivii pe care îi consideră cei mai buni în ultimul sezon. Printre propunerile deja lansate se numără handbaliști ai CS Minaur Baia Mare precum Robert Nagy, Tudor Botea, Alexandru Csepreghi, Milan Kotrc, Thomas Cip, Ionuț Ciobanu, Teo Coric și Albert Cristescu, dar și handbalistele Andreea Popa, Yaroslava Burlachenko, Mariya Shteriova și Sonia Seraficeanu. Dintre fotbaliștii băimăreni nu puteau să lipsească de la nominalizări Cristi Bud și Paul Batin, completați de Răzvan Lupu, Bogdan Piper, Balazs Dombradi sau Brian Lemac. Mai apar pe lista celor propuși până acum rugbystul Paul Popoaia și fotbalista Denisa Predoi. Singura propunere dinspre sporturile individuale este cel al judoka Laura Augustin.

Suporterii băimăreni mai au încă timp să își exprime voturile și propunerile până pe data de 30 iunie, atunci când se va desemna titlul de cel mai îndrăgit sportiv de către suporteri. Bătălia e acerbă încă din prima zi, topul fiind dominat de Yaroslava Burlachenko, urmată pe doi de Andreea Popa și pe trei de Tudor Botea.


Acum poți urmări știrile DirectMM și pe Google News.


Lasă un comentariu