Share
Știința Explorări s-a calificat direct în Final Four-ul Cupei României la volei

Știința Explorări s-a calificat direct în Final Four-ul Cupei României la volei

VCM Piatra Neamț – Știința Explorări Baia Mare: 0-3 (-17, -27, -21)

Rezultat remarcabil pentru Știința Explorări Baia Mare, care a câștigat partida eliminatorie jucată miercuri, în faza I a optimilor de finală a Cupei României la Volei masculin. Băimărenii s-au  și s-a calificat în Final Four, profitând de tragerea la sorți care le-a hărăzit în faza II-a pe Tricolorul LMV Ploiești, echipăcare s-a retras din campionat.

„Am jucat foarte bine în primul set, după care am comis multe greșeli și ne-am complicat puțin situația. În setul secund am fost conduși chiar și la diferență de șase puncte, dar până la urmă am reușit să ne impunem. În setul trei ne-am revenit și l-am câștigat fără prea mari emoții. Cel mai important lucru, după această partidă, este că ne-am calificat în Final Four” – a declarat, la final, Marius Botea, antrenorul principal al băimărenilor.

Pentru Știința Explorări au jucat Răileanu, Imhoff, Talpă, Mocanu, Nagy, S. Dragomir, Popvici și Țuțea. Antrenori: Marius Botea și Sorin Pop.

Următorul meci al băimărenilor se joacă pe teren propriu, sâmbătă, împotriva aceleiași VCM Piatra Neamț, de data aceasta în etapa a doua a Diviziei A.

Rafael HEKMAN

Foto: facebook Știința Explorări.


Acum poți urmări știrile DirectMM și pe Google News.


Lasă un comentariu