Share
Știința Explorări, învinsă în prima etapă de una dintre candidatele la titlu

Știința Explorări, învinsă în prima etapă de una dintre candidatele la titlu

Știința Explorări a debutat cu o înfrângere în Divizia A1 de volei masculin. Având ca obiectiv declarat câștigarea campionatului, zălăuanii au respectat calculele hârtiei, dar replica dată de băimăreni puternicei echipe zălăuane a fost una consistentă.

VM Zalău – Știința Explorări: 3-0 (23, 19, 22)

Știința Explorări a început bine meciul și a condus cu 8-6 și 17-16. Gazdele și-au revenit și păreau că nu vor avea probleme să câștige setul (21-19). Timpul de odihnă solicitat de Marius Botea și Sorin Pop taie pentru moment elanul zălăuanilor, scorul devenind 22-23, prin punctele realizate de Cristian Imhoff, care a făcut doar cinci antrenamente alături de noii lui colegi. Finalul setului este dominat însă de VM Zalău, care se impune cu 25-23.

Și debutul setului secund aparține băimărenilor, care conduc cu 10-6 și 12-8, moldoveanul Vasile Talpă și argentinianul Cristian Imhoff fiind jucătorii pe care a mizat cel mai mult, în atac, ridicătorul Dragoș Răileanu. În continuare jocul s-a echilibrat și, după 14-14, zălăuanii nu au mai cedat inițiativa adjudecându-și setul cu 25-19.

În setul 3, băimărenii au condus din nou cu 4-3 și 13-12 și au menținut suspansul până la 17-17. Din nou zălăuanii au gestionat mai bine finalul de set, pe care l-au câștigat cu 25-22.

Explorări: Răileanu 4p (un serviciu as, 2 blocaje), Imhoff 12p, Mocanu 3p, Talpă 13p (3 servicii as, 2 blocaje), S. Dragomir 1p, Nagy 7p (un blocaj), Popovici (libero) ● Au mai jucat: Țuțea 1p și Balog ●  Antrenori: Marius Botea și Sorin Pop.

În etapa următoare, programată sâmbătă, 20 octombrie, ora 18.00, Știința Explorări va evolua acasă cu VCM Piatra Neamț.


Acum poți urmări știrile DirectMM și pe Google News.


Lasă un comentariu