Share
Știința Explorări învinge o candidată la titlu

Știința Explorări învinge o candidată la titlu

Etapa a 16-a a Diviziei A1 la volei masculin a programat meciul dintre Știința Explorări Baia Mare și Arcadia Galați. Băimărenii veneau după 4 înfrângeri consecutive, din care două pe teren propriu și întâlneau una dintre pretendentele la titlul de campioană.

În ciuda faptului că se confruntă cu probleme serioase de lot, voleibaliștii Științei s-au mobilizat și au reușit să învingă cu scorul de 3-1 (25-20, 15-25, 25-23, 25-21). În primele trei seturi oaspeții au început mai bine și au condus până pe la jumătatea lor. Cu excepția setului doi, băimărenii au revenit de fiecare dată, diferența făcând-o numărul mai mic de greșeli și forma bună arătată de Vlad Negrean pe faza de atac.

După meci, antrenorul Marius Botea a declarat: „Am fost mai concentrați și mai lucizi azi, pe tot parcursul meciului, și în momentele cheie am fost foarte determinați. Îi felicit pe băieți, pentru că știam și credeam că putem face un meci bun.”

Știința Explorări își păstrează locul 9 în clasament și etapa următoare joacă în deplasare cu CSM București.

CSȘ 2 CNE Baia Mare învinsă la Ploiești

Pe de altă parte, CSȘ 2 CNE Baia Mare, a pierdut categoric în deplasare la o altă pretendentă la titlu, LMV Tricolorul Ploiești cu scorul de 3-0 (25-14, 25-10, 25-16), într-un meci practic fără istoric, juniorii Centrului Național de Excelență neavând în obiectiv decât limitarea pe cât posibil a scorului de pe tabelă. Pentru CSȘ2 urmează o confruntare cu Dinamo București, pe teren propriu.


Acum poți urmări știrile DirectMM și pe Google News.


Lasă un comentariu