Share
Știința Explorări, eliminată din Cupa României de o divizionară secundă

Știința Explorări, eliminată din Cupa României de o divizionară secundă

Știința Explorări Baia Mare a întâlnit, joi după-amiază, la București pe liderul Seriei Est a Diviziei A2, Steaua București, în prima fază a Cupei României. Ceea ce părea o misiune facilă s-a transformat într-un eșec inexplicabil pentru băimăreni.

CSA Steaua București – CS Știința Explorări Baia Mare: 3-1 (25/19, 25/22, 23/25, 25/21)

Nimic nu pare să fi funcționat în tabăra lui Marius Botea. După un scurt foc de paie în primul set, când Știința a condus cu 8-5, băimărenii au căzut total după 11-11, steliștii realizând 8 puncte consecutive, imposibil de remontat. Setul secund a fost ceva mai echilibrat, însă după același 11-11 Steaua a preluat inițiativa, conducând până la final. Dând oarecari semne de revenire, băimărenii au câștigat la mare luptă al treilea joc, cedându-l însă fără drept de apel pe cel de al patrulea și ultimul.

În fața unei divizionare secunde ambițioase Știința Explorări ratează șansa de a merge în sferturile de finală a competiției surprizelor, după ce anul trecut a ajuns în careul de ași.

Știința Explorări Baia Mare: Robert Țuțea 3 puncte, Andrei Butnaru 12p, Andrei Crișan (libero), Marius Iftimie 9p, Veniamin Aldea 11p, Sorin Dragomir 1p, Alexandru Dragomir 1p, Dragoș Răileanu 17p, Csanad David 18, Matthew Callaway 6p, Pylyp Harmash. l Antrenori Marius Botea,  Sorin Pop.

Rafael Hekman

Foto: facebook Steaua Bucuresti Volei


Acum poți urmări știrile DirectMM și pe Google News.


2 Comentarii în această postare

  1. Intreb de ani de zile,ce rost are aceasta echipa in oras,in Romania,in lume?De ani si ani de zile joaca cu tribunele goale,sant mai multi jucatori decat spectatori,singur lucru care se intampla la ei ca se plang anual de bani.De ce nu se desfiinteaza?

    Răspunde
    • E o echipă care a fost campioana României și speră la vremuri mai bune. Plus că o tradiție odată dispărută nu se poate reface ușor. E ușor de distrus. Dar puteți spune trei lucruri distruse după 1989 care au înviat? Chiar credeți că atâtea echipe din diverse discipline ale sportului românesc se târâie doar ca să se afle în treabă?

      Răspunde

Lasă un comentariu