Share
Știința Explorări aduce doar un punct de la nou promovata CSM Câmpia Turzii

Știința Explorări aduce doar un punct de la nou promovata CSM Câmpia Turzii

Derbyul subsolului clasamentului a adus față în față, sâmbătă, pe CSM Câmpia Turzii (loc 10) și CSM Știința Explorări Baia Mare (loc 9), în etapa a 7-a a Diviziei A1 la volei masculin. Meciul a fost unul istovitor, de peste două ore și jumătate, ajuns la set decisiv.

CSM Câmpia Turzii – CSM Știința Explorări Baia Mare: 3-2 (26-24, 20-25, 23-25, 25-17, 15-12)

Așa cum o arată și rezultatul, băimărenii au jucat foarte bine în primele 3 seturi, pierzând primul la limită și câștigându-le pe următoarele două. A urmat o cădere, când gazdele – frenetic încurajate de suporterii din cocheta sală de sport „Ioan Stanatiev”  – au reușit să își conducă favoriții spre victorie în set decisiv, set al cărui soartă a fost clarificată doar pe final, egalitatea menținându-se până la 11-11. A excelat la băimăreni, cu 20 de puncte, argentinianul Imhoff, dar și Țuțea și Mocanu cu câte 14 puncte.

Explorări scoate totuși un punct din acest derby și continuă să se lupte cu problemele financiare, fiind una dintre echipele de tradiție ale orașului care ar merita puțin mai multă atenție din partea celor ce distribuie resursele dedicate sportului maramureșean.

CSM Știința Explorări: Răileanu 4p (1 as, 2 blocaje), Imhoff 20p (2 ași, 3 blocaje), Talpă 10p (4 blocaje), Mocanu 14p (5 blocaje), S. Dragomir, Nagy 10p (1 as, 1 blocaj), Popovici (libero). Au mai jucat: Țuțea 14p (2 ași, 2 blocaje), Al. Dragomir și Crișan 4p (1 as). Antrenori: Marius Botea și Sorin Pop.

Rafael HEKMAN

Foto: facebook CSM Știința Explorări


Acum poți urmări știrile DirectMM și pe Google News.


Lasă un comentariu