Share
Sportivii băimăreni s-au ”orientat” de  șapte ori spre podiumul de la Transylvania Open

Sportivii băimăreni s-au ”orientat” de șapte ori spre podiumul de la Transylvania Open

În perioada 18-21 iulie,  în împrejurimile municipiului Cluj Napoca s-a desfășurat cea de-a 18-a ediție a competiției internaționale Transylvania Open, ce a adunat la start circa 300 de participanți de la cluburi de profil 15 țări (inclusiv Noua Zeelandă). A fost o întrecere de anduranță, organizatorii premiind performanțele cumulate din cele 4 zile de concurs, aspect care presupune clasări constant bune în cele 4 etape.

Sportivii de la Știința Electro Sistem Baia Mare s-au comportat foarte bine la această competiție, mulți dintre ei având parcursuri de regularitate, care le-au dat dreptul să urce pe podiumul de premiere. Șapte podiumuri au fost obținute în cele din urmă de componenții clubului, iar alții  s-au clasat în imediata apropiere a lui.

  • Locuri I: David Hreniuc (M14) ●  Cătălin Vadean (M16) ●  Istvan Sebestyen (M45) ● Ionuț Crișan (Open Tehnic)
  • Loc II: Alexandru Catană (M18)
  • Locuri III: Alexandra Roman (F16) ● Antonia Vardai  (Open Tehnic Scurt).

În apropierea podiumului s-au clasat: Tania Sabou (F14), Vlad Peleș  (M18)  – loc IV ●  Codruța Sabou – loc VI . O parte dintre cheltuielile necesare acestei deplasări a fost suportată de Consiliul Județean Maramureș

În următoarea perioadă, componenții clubului CS Știința Electro Sistem Baia Mare vor parcurge  o perioadă de pregătire intensă, pentru competițiile ce se vor desfășura în această toamnă, începând cu Campionatele Naționale Individuale și de Ștafetă ce se vor desfășura la Ploiești.

 


Acum poți urmări știrile DirectMM și pe Google News.


Lasă un comentariu