Share
Maramureș: 49 sancțiuni contravenționale aplicate în 13 aprilie de polițiști. În trei cazuri nu a fost respectată legislația referitoare la libera circulație

Maramureș: 49 sancțiuni contravenționale aplicate în 13 aprilie de polițiști. În trei cazuri nu a fost respectată legislația referitoare la libera circulație

Polițiștii maramureşeni continuă să acționeze integrat, împreună cu celelalte structuri teritoriale cu atribuții în domeniul ordinii și siguranței publice, în contextul prevenirii și combaterii răspândirii COVID-19.

În ultimele 24 de ore, sub autoritatea Instituției Prefectului, au fost desfăşurate acţiuni de verificare cu efective mărite în zone aglomerate, cu privire la respectarea măsurilor impuse în contextul stării de alertă, scopul vizat fiind prevenirea răspândirii virusului COVID-19.

La activitățile desfășurate în data de 13 aprilie a.c., au participat peste 60 de polițiști din cadrul IPJ Maramureş, jandarmi, poliţişti de frontieră, precum și reprezentanți ai Inspectoratului pentru Situații de Urgență şi ai ITM Maramureş. În cadrul celor cinci acțiuni punctuale desfăşurate, au fost verificate 15 societăți comerciale/persoane fizice autorizate, 55 de mijloace de transport, din care 10 mijloace de transport public în comun, 379 de obiective/locații de interes.

În total, pentru neregulile constatate au fost aplicate 49 de sancțiuni contravenționale, astfel: 46 de sancţiuni pentru nerespectarea măsurilor de protecţie individuală, respectiv trei sancţiuni au fost aplicate persoanelor fizice care nu au respectat măsurile privind deplasarea/libera circulaţie. Valoarea totală a amenzilor aplicate de poliţişti, a fost de 18.000 de lei. Acțiuni de acest gen se vor desfășura până la încetarea măsurilor restrictive. “Recomandăm cetățenilor să respecte măsurile de protecție sanitară și de distanțare fizică pentru a-și proteja propria sănătate și viață, dar și pentru a-i proteja pe toți cei din jur. Vă amintim de TELVERDE – 0800800165, numărul de telefon la care puteţi sesiza nereguli privind respectarea măsurilor stabilite în contextul COVID–19”, au explicat reprezentanții IPJ Maramureș.

DirectMM.ro


Acum poți urmări știrile DirectMM și pe Google News.


Lasă un comentariu