Share
Spectatori de vază la meciul Minerului

Spectatori de vază la meciul Minerului

După ce ACS Fotbal Comuna Recea a pierdut vineri categoric cu CFR Cluj 2, Minerul ar fi avut șansa de a se desprinde în clasament de contracandidata din județ. N-a fost să fie, așa încât cele două echipe maramureșene au rămas la egalitate de puncte.

Minerul Baia Mare – ACS Olimpic Cetate Râşnov 0-0

Băimărenii au făcut o primă repriză reușită. Au nimerit de două ori bara și au ratat alte ocazii. S-au simțit poate și impulsionați din tribune de foști jucători emblematici ai acelui FC Baia Mare de pe vremea regretatului Viorel Mateianu, care cu celebra lui ”morișcă” năucea până și echipele cu ștaif din Divizia A.

La pauză, conducerea clubului a organizat o festivitate de premiere a jucătorilor echipei care în urmă cu 40 de ani promova pentru prima dată pe prima scenă a fotbalului. Au reînviat atmosfera acelor zile Frank, Feher, Gadja, Molnar, Szepi, Condruc, Mureșan, Sabău, Deac, Hotico, Rozsnay, Dragomirescu, Buzgău, Terheș, Redeș, Szabo, Dicu, Ignat și Tătăran.

Din păcate, în repriza secundă Minerul nu a mai reușit evoluția bună din prima parte, oaspeții luptând exemplar pentru a scoate un punct pe care nu l-au meritat. La urma urmei, dincolo de irosirea unor puncte de către Minerul, importantă a fost reîntâlnirea cu foștii jucători care acum 40 de ani promovau în Divizia A. Simbolurile contează mult mult decât niște puncte pierdute într-un meci.

Rafael HEKMAN


Acum poți urmări știrile DirectMM și pe Google News.


Lasă un comentariu