Share
Snooker – Golden Q și-a desemnat câștigătorii primei etape

Snooker – Golden Q și-a desemnat câștigătorii primei etape

Desfășurată de-a lungul a 4 zile, prima etapă a campionatului local de snooker destinat amatorilor și-a desemnat, duminică seara, medaliații. La start s-au aliniat 23 de jucători împărțiți în 5 grupe. Câștigătorii grupelor plus 3 din cei mai buni clasați pe locul doi au avansat în faza sferturilor de finală, care au avut loc vineri și sâmbătă.

Duminică a fost ziua semifinalelor și a finalei. În primul meci s-au întâlnit Cristi Vințu și Adi Chiuzbăian. Primul s-a calificat în finală, învingând cu scorul de 3-1. În a doua semifinală, favoritul numărul 1 și campionul anului trecut, Lorin Druță, a câștigat categoric cu 3-0, în fața lui Nelu Tămâian.

Finala s-a jucat după sistemul cel mai bun din 7, între primii clasați și în sezonul trecut. Cristian Vințu a câștigat primul frame,  Lorin Druță  a egalat, realizând și un brake de 47 puncte, cel mai mare al etapei.  Vințu a preluat din nou conducerea, însă în cele din urmă a fost învins cu 4-2. Cele mai multe break-uri de peste 30 de puncte, cinci, au fost realizate tot de Lorin Druță (foto), din totalul de 7 ale întregului weekend.

 

Etapa următoare va avea loc tot la Mr. Biliard, în perioada 23-25 februarie.


Acum poți urmări știrile DirectMM și pe Google News.


Lasă un comentariu