Share
Simona Halep în semifinale, cea mai bună performanță a sa de la Australian Open

Simona Halep în semifinale, cea mai bună performanță a sa de la Australian Open

Tenismanele noastre ne fac să ne trezim cu noaptea în cap, după ce au ajuns în fazele superioare ale turneului australian. Nu se întâmplă prea des ca la un turneu de Grand Slam să urmărești Eurosportul, urmărind în paralel: pe un canal, finalul de partidă al dublului Begu-Niculescu, pe celălalt startul Simonei Halep. Brgu/Niculescu au pierdut semifinala în fața favoritelor cu numărul doi, rusoaicele Makarova/Vesnina, cu 4-6, 3-6.

În sfertul de finală cu Karolina Pliskova, Halep a început meciul de la 0-3. Când ne așteptam la o partidă foarte grea, cu trei seturi disputate, Simona a luat 9 ghemuri la rând. În aceste condiții,  a câștigat primul set cu 6-3 și l-a început pe al doilea de la 3-0. Așa încât  Halep – Pliskova: 6-3. 6-2.

Simona Halep obține calificarea în semifinale și cea mai bună performanță a sa de la turneul australian. Semifinalele de mâine sunt: Halep – Angelique Kerber (16) – partida va începe în jurul orelor 07.00, ora României -, respectiv  Caroline Wozniacki (2) – Elise Mertens (37, Belgia).

Iar dacă lucrurile merg firesc, se prefigurează o finală Halep – Wozniacki.


Acum poți urmări știrile DirectMM și pe Google News.


Lasă un comentariu