Share
Drumul legendelor: Simona Halep, un dublu mixt cu Roger Federer

Drumul legendelor: Simona Halep, un dublu mixt cu Roger Federer

Simona Halep e numărul 1 în lumea tenisului feminin și e domnișoară. Roger Federer este deocamdată, marcat de cifra doi: ocupă locul doi în clasamentul ATP, iar soția sa Mirka (fostă Vavrinec) a născut de două ori, de fiecare câte doi gemeni – fetițele Myal Rose și Charlene Riva, respectiv băieții Lenny și Leo. Deci este foarte căsătorit.

În aceste circumstanțe, o fotografie postată pe pagina oficială de facebook a jucătoarei noastre, în care Simona e alături de Federer, a devenit virală pe internet, deși  nu e nimic neobișnuit ca doi mari campioni să se fotografieze împreună. Totul a pornit de la inscripția  ”LOVERS” de pe tricoul Simonei.  Adică, dragă Doamne, sunt iubiți și o și arată în văzul lumii. Dincolo de interpretarea cancanieră, mesajele fanilor Simonei din toată lumea sunt normale, de bun simț și de susținere.

Iată câteva ● Peter Memete e ferm: ”Cei mai buni din lume la ora actuală! Simona am pregătit steagul Romaniei pentru Australian OPEN! De-abia așteptăm să te vedem! Sunt foarte confident și am multă încredere că acesta va fi primul tău Grand Slam! Simona Halep, ești cea mai completă jucătoare din lume la ora actuală” ●  Amet Ghiulman: ”Te iubește Dumnezeu! Te-aș  invidia, dar nu pot….ești nr 1 mondial!” ● Viorica Vișinoiu rezolvă problema și mai firesc: ”Mi-aș dori să vă văd la un meci de dublu mixt. Felicitări, Simo și mult succes!”

Roger Federer e o legendă certă a tenisului mondial. E firesc ca Simona să se pozeze cu o legendă în viață, pentru a se obișnui cu acest statut. Spre care se îndreaptă, mai ales dacă va ține cont și de sfatul fanei sale, Mihaela Cozaciuc: ”Să te «contamineze» tenacitatea, puterea mentală și viața lungă în tenis de care beneficiază Roger!”

Să ne trezim de dimineață pentru primul ei meci de la Australian Open, ce se va disputa după orele 06.30. Și poate pentru startul spre primul ei Grand Slam. Și –  de ce nu ? – spre legendă. (A.G.)


Acum poți urmări știrile DirectMM și pe Google News.


Lasă un comentariu