Share
Sighetenii rămân pe locul 2 după victoria împotriva ciucanilor

Sighetenii rămân pe locul 2 după victoria împotriva ciucanilor

Aproape 100 de puncte au înscris baschetbaliștii de la CSM Sighetu Marmației sâmbătă seara, în sala de sport a Liceului Forestier, în meciul contra celor de la CSM VSKC Miercurea Ciuc, contând pentru etapa a 8-a a fazei secunde din Grupa Albastră la baschet masculin.

CSM Sighetu Marmației – CSM VSKC Miercurea Ciuc 96 – 85 (20 – 22, 29 – 23, 18 – 23, 29 – 17) 

Sighetenii au șanse mici să mai prindă primul loc al grupei, iar pentru cel secund mai au de dus câteva bătălii grele, componența seriei fiind una destul de echilibrată. Dovadă și faptul că meciul de sâmbătă nu a fost deloc ușor, chiar dacă oponenții erau pe penultimul loc. Primul sfert chiar a fost câștigat la limită de oaspeți, sighetenii preluând totuși cârma jocului în sfertul secund și intrând la cabine cu un avantaj de 4 puncte. În sfertul 3 ciucanii s-au mobilizat și au reușit să preia din nou conducerea, însă pe final gazdele au fost mai lucide și mai eficente la finalizare, adjudecându-și victoria cu 96-85. Etapa viitoare, pe 3 aprilie, sighetenii joacă în deplasare la ACS Târgu Jiu.

CSM Sighetu Marmatiei – Thomas 20 p, Turner 17 p, Edwards Jr 17 p, Chițu 13 p, Tibârnă 12 p, Albu 8 p, Dohi 6 p, Iuga 3 p, Simionca, Kracz, Gavaller. Antrenor Emil Kosztelnic.

Rafael HEKMAN

Foto: facebook CSM Sighetu Marmației


Acum poți urmări știrile DirectMM și pe Google News.


Lasă un comentariu