Share
Sezonul moto 2019 a fost deschis în mod oficial (GALERIE FOTO)

Sezonul moto 2019 a fost deschis în mod oficial (GALERIE FOTO)

Motocicliști din județele Satu Mare, Bihor și Maramureș au răspuns invitației organizatorului  Nord 6 Riders și au venit în Baia Mare să deschidă oficial noul sezon moto 2019. Au fost peste 200 de pasionați, cu motociclete valoroase, unele costând zeci de mii de euro. Acestea s-au lăsat admirate în Centrul Vechi al municipiului, după care au fost duse prin oraș, la tradiționala paradă.

Un motociclist a fost busculat cu mașina de un șofer

Deschiderea sezonului moto 2019 a avut și scopul de a promova respectul în trafic, fie că este vorba de motociclişti sau de şoferi, biciclişti, pietoni etc. Iar respectul se referă atât la luarea în considerare a regulilor de circulaţie prevăzute de legislaţia în vigoare, cât şi la respectarea unor norme de conduită nescrise, precum răbdarea, politeţea, toleranţa şi dorinţa ca fiecare să ajungă în siguranţă la destinaţia dorită. Mai ales că a și avut loc un incident, un motociclist fiind trântit de o mașină care a virat brusc de pe banda doi spre o parcare, tăindu-i calea.

Urarea de „asfalt uscat”

Polițiștii au profitat să reamintească motocicliștilor două  recomandări de bază: să poarte echipamentul complet de protecție ● să aibă o conduită preventivă în trafic și să conducă motocicleta fără să pună în pericol siguranța celorlalți participanți la trafic.  La care au adăugat urarea ”asfalt uscat”.

 


Acum poți urmări știrile DirectMM și pe Google News.


Lasă un comentariu