Share
Sezon încheiat cu o înfrângere acasă

Sezon încheiat cu o înfrângere acasă

Ultimul meci din Liga Florilor a fost unul de gală pentru suporterii băimăreni, mai ales pentru cei nostalgici după aprigele dueluri HCM Baia Mare vs CSM București. Minaur a primit vizita deja desemnatei vicecampioane, care nu și-a menajat titularele – atâtea câte mai are -, aducând în Baia Mare întreaga garnitură disponibilă.

Minaur Baia Mare – CSM București 25-32 (12-15)

Meciul a început, la prezentarea echipelor, cu aplauze pentru Aneta Udriștoiu și cu huiduieli la adresa Paulei Ungureanu, căreia o mare parte din suporteri nu i-au iertat nici acum episodul „Corona” din 2016. Băimărencele au început bine meciul și, chiar dacă au fost conduse (0-2), au reușit să revină (5-3, min. 10). Dragan Djukic cere time out și lucrurile intră în normal. Tigroaicele ajung rapid la 6-10 (min. 20), după ce băimărencele ratează exasperant în 4 rânduri. Minaur își revine la capitolul eficiență punctând de 6 ori în 8 minute, dar nu poate contracara jocul bucureștencelor, care înscriu și ele de 5 ori.

La pauză intră Ungureanu în poartă și un nou cor de huiduieli însoțește fiecare atingere de minge a fostului idol al suporterilor băimăreni. Băimărencele se apropie la două goluri și se mențin aproape de oaspete În minutul 46 Shteriova înscrie pentru 20-21 și speranțele suporterilor băimăreni renasc. Dar se și sting repede, în doar 3 minute, pentru că scorul devine 20-24 (min. 49). Băimărencele vin la un gol (23-24, min. 51), însă e ultima răbufnire de orgoliu. CSM își demonstrează superioritatea și marchează de 5 ori consecutiv pe final de meci, unul din goluri fiind marcat chiar de Paula Ungureanu, din poartă în poartă.

Încheiem sezonul pe locul 10, oarecum mulțumitor pentru o nou promovată, dezamăgitor totuși din perspectiva unor jocuri pe care le-am fi putut câștiga cu ceva mai multă atenție. Echipa va avea luni dimineață o întâlnire în cadrul căreia, probabil, o parte din jucătoare își vor lua la revedere.

CS Minaur Baia Mare – Enache, Medvedova, Nastasă – Lisewska 8 goluri, Tecar 3, Burlachenko 3, Seraficeanu 3, Cîrstea 2, Shteriova 2, Taivan 2, Bondar 1, Popescu 1, Argyelan, Polocoșer, Lipară. Antrenori: Costică Buceschi și Magda Kovacs.

Rafael HEKMAN


Acum poți urmări știrile DirectMM și pe Google News.


Lasă un comentariu