Share
Se reiau în Maramureș jocurile de fotbal din Liga a 4-a și Liga a 5-a

Se reiau în Maramureș jocurile de fotbal din Liga a 4-a și Liga a 5-a

Zoltan Szekely, președintele Asociației Județene de Fotbal Maramureș a comunicat recent că în urma centralizării opțiunilor comunicate în scris de către oficialii echipelor de Liga a 4-a, s-a constatat că șapte grupări din seria Sud și patru echipe din seria Nord și-au manifestat dorința de a termina competiția pe teren. Acestea sunt: CS Progresul Șomcuta Mare, FC Lăpușul Tg. Lăpuș, CS Progresul 2012 Dumbrăvița, CS Seini, CSO Minerul Baia Sprie, CS FC Suciu de Sus și ACS Bradul Groșii Țibleșului – în seria Sud, respectiv CSM Sighetu Marmației, ACS Avântul Bârsana, ACS Salina Ocna Șugatag și AS Remeți – în seria Nord.

La Liga a cincea, 11 conducători de echipe au comunicat AJFMM dorința de a continua competiția. Și anume: AS PHP Iadăra, AS Gloria Sălsig, AS Mireșu Mare, ACS Satu Nou de Jos, CS Unirea Săsar, AS Gloria Culcea, AS Măgura Coaș, AS Dinamic Groși, AS Speranța Cernești, CS Viitorul Gârdani și AS Gloria Chechiș.

În ceea ce privește Cupa României, unde au mai rămas de disputat semifinalele și finala, toate cele patru echipe implicate (Progresul Șomcuta Mare, CSM Sighetu Marmației, CS Fărcașa și ACS Satu Nou de Jos) doresc să își joace pe teren șansa de a câștiga trofeul.

Date fiind opțiunile exprimate și în funcție de evoluția măsurilor de relaxare dictate de autorități la nivel național, Comitetul Executiv al AJFMM se va reuni de îndată și va decide sistemul în care vor fi continuate și finalizate cele trei competiții, precum și datele de disputare ale meciurilor.

foto: facebook Fotbal – Liga 4 și 5 Maramureș


Acum poți urmări știrile DirectMM și pe Google News.


Lasă un comentariu