Share
Schioarea Jeniffer Nagy Remetean obține o primă medalie de aur la „Poiana Brașov FIS Children Trophy”

Schioarea Jeniffer Nagy Remetean obține o primă medalie de aur la „Poiana Brașov FIS Children Trophy”

În urmă cu un an, obținerea locului secund într-o probă de schi alpin la concurs internațional reprezenta un succes remarcabil pentru un sportiv român. Ediția din acest an concursului „Poiana Brașov FIS Children Trophy”, unul dintre cele mai importante competiții ale Federației Internaționale de Schi destinate copiilor, a adus și  o clasare pe prima treaptă a podiumului.

Merituoasa câștigătoare este maramureșeanca Jennifer Nagy Remetean de la CSȘ Baia Sprie, cea care miercuri, în prima zi a competiției, și-a adjudecat medalia de aur la proba de slalom uriaș Under 14 ani, întrecând sportive mai titrate, din țări cu tradiție în schiul alpin. Jennifer (în imagine, alături de antrenorul Sebastian Selejan) concurează joi, în ziua a doua a concursului, și la proba ei favorită, slalomul special, unde ne așteptăm să obțină din nou cea mai strălucitoare medalie.

La „Poiana Brașov FIS Children Trophy” participă peste 100 de schiori din Austria, Bulgaria, Ungaria, Franța, Grecia, Slovacia, Bosnia și Herțegovina, Georgia, Liban și România.

CSȘ Baia Sprie mai este reprezentată în această competiție și de Răzvan Toma – Under 14 și Alexandru Horga – Under 16, precum și de Sebastian Selejan, care este și antrenorul lotului național de schi alpin.

De menționat că Jennifer Nagy Remetean a câștigat la începutul lunii locul 2 la ambele probe, în cadrul competiției similare FIS Children Trophy din Ucraina.

Rafael HEKMAN

Foto: aimx.ro


Acum poți urmări știrile DirectMM și pe Google News.


Lasă un comentariu