Share
Șase rugbiști de la CSȘ 2 Baia Mare în lotul pentru Europeanul U20

Șase rugbiști de la CSȘ 2 Baia Mare în lotul pentru Europeanul U20

Naționala de U20 a României va participa între 31 martie și 6 aprilie la Campionatul European rezervat acestei categorii de vârstă ce va avea loc la Coimbra, în Portugalia. Stejăreii vor debuta în competiție duminică, 31 martie, într-un meci cu Olanda, la ora 15:00, ora României.

Lotul s-a reunit sâmbătă, 23 martie, la București, pentru un stagiu de trei zile la CN Snagov, după care, pe 27 martie, a plecat spre Coimbra.

Cei 27 de sportivi provin de la 9 cluburi din țară – 6 de la CSS 2 Baia Mare, 3 de la U Cluj, 3 de la Tomitanii Constanța, 2 de la CT Dinicu Golescu și câte unul de la CS Năvodari, RC Bârlad, CSM București, CSA Steaua și SCM Gloria Buzău – și de la grupări din Anglia (doi jucători) și Franța (6).

La Campionatul European de la Coimbra, România va întâlni pe 31 martie Olanda, pe 3 aprilie Spania și pe 6 aprilie Selecționata regiunii Novelle-Aquitaine (Franța).

Jucătorii băimăreni convocați pentru Campionatul European sunt: Alin Toma, Darius Vulturar, Andrei Pricopie, Marius Ferariu, Alexandru Harasim și Paul Popoaia.

Alți șase sportivi ai CSS 2 Baia Mare – Denis Lupu, Darin Onț, Kristian Bălin, Alexandru Suler, Andrei Tătărău, Mihai Mureșan și antrenorul Răzvan Popovici sunt cu naționala U18 în ultimul stagiu de pregătire (24-31 martie) pentru Campionatul European din Rusia, care se va desfășura în perioada 12-21 aprilie.

Text & foto: css2baiamare.ro


Acum poți urmări știrile DirectMM și pe Google News.


Lasă un comentariu