Share
Șase juniori de la CSȘ 2 Baia Mare convocați pentru Campionatul European de Rugby U18, alături de antrenorul Răzvan Popovici

Șase juniori de la CSȘ 2 Baia Mare convocați pentru Campionatul European de Rugby U18, alături de antrenorul Răzvan Popovici

Naționala de U18 a României va participa între 14-21 aprilie la Campionatul European rezervat acestei categorii de vârstă ce va avea loc la Kaliningrad, Rusia. Stejăreii vor debuta duminică, pe 14 aprilie, în compania țării gazdă, Rusia. La competiție mai participă Georgia, Germania, Spania, Olanda, Portugalia și Belgia.
Staff-ul tehnic a stabilit un lot de 26 de jucători, care s-au reunit duminică, 7 aprilie, la ora 09:30, la sediul Federației Române de Rugby, apoi au stat în cantonament la Snagov până pe 10 aprilie, când au plecat la Campionatul European.
Cei 26 de sportivi provin de la 5 cluburi din țară: CSS 2 Baia Mare, CT Dinicu Golescu, CSS Bârlad, CS Metrorex, CS Cleopatra, 4 evolueaza în Franța, unul în Italia și unul în Irlanda.
CSȘ 2 Baia Mare este reprezentată de jucătorii Kristian Balin, Alexandru Suler, Mihai Mureșan, Andrei Tătărău, Denis Lupu, Darin Onț și de antrenorul Răzvan Popovici.

Foto: css2baiamare.ro


Acum poți urmări știrile DirectMM și pe Google News.


Lasă un comentariu