Share
Șase handbaliști băimăreni convocați la loturile naționale

Șase handbaliști băimăreni convocați la loturile naționale

Școala băimăreană de handbal are reprezentanți la toate loturile naționale, de la juniori până la seniori, loturi care au programate în următoarele 3-4 săptămâni acțiuni de pregătire și meciuri de verificare.

Alexandru Bucătaru (foto sus), portarul echipei CS Minaur a primit în premieră invitația lui Xavier Pascual de a se pregăti cu lotul național de seniori, care, începând cu 18  și până în 23 decembrie, se află în cantonament la Barcelona. Pe 21 decembrie, naționala va disputa un joc amical cu selecționata similară a Quatarului, urmând ca în ianuarie să participe la Trofeul Carpați  Tot la Barcelona, în aceași perioadă, se află și lotul național de tineret la care fost convocați Călin Căbuț (CS Minaur) și Adrian Dedea (CS Minaur II/AH Minaur). Și aceștia au programate jocuri amicale cu echipe din eșalonul secund spaniol.

Listei selecționaților li se alătură cadeții Teodor Buciuman și Ovidiu Ardelean, precum și juniorul 1, Mihai Dobra, toți de la Academia de Handbal Minaur, care s-au alăturat și ei colegilor de la națională aflați tot în Spania, la cantonamente care includ și partide amicale internaționale.


Acum poți urmări știrile DirectMM și pe Google News.


Lasă un comentariu