Share
Șapte zimbri nominalizați pentru desemnarea superlativelor anului în rugby

Șapte zimbri nominalizați pentru desemnarea superlativelor anului în rugby

A devenit o tradiție ca, la finalul fiecărui an, diriguitorii Federației Române de Rugby să lanseze în mediul online concursul de nominalizare a celor mai buni sportivi și antrenori din anul în curs. În anchetele din acest an, la cele 11 secțiuni sunt nominalizați 40 de rugbyști (dintre care cinci reprezentante ale sexului frumos), plus alți 15 tehnicieni implicați în pregătirea echipelor de seniori, juniori sau cele de minirugby. Dintre cei 35 de sportivi incluși în aceste topuri, șase provin din lotul campioanei României, CSM Știința Baia Mare.

  • La secțiunea „Cel mai bun jucător român din campionatul intern” au fost nominalizați mijlocașul la deschidere Dorin Gigi Manole și flankerul Cristi Marian Chirică.
  • La categoria „Cel mai bun străin din campionatul intern” îi regăsim pe fijianul Ratu Taniela Maravunawasawasa și pe aripa de origine tongană Sikuea Taliuli.
  • La „Cel mai bun tânăr jucător din campionatul intern” se află pilierul Iulian Harțig,
  • La secțiunea „Cel mai bun junior” –  Paul Popoaia.
  • La secțiunea „Cel mai bun antrenor de seniori” – Eugen Apjok

Fanii rugby-ului băimărean își pot vota favoriții până pe data de 23 decembrie, la ora 18.00  aici.

Până la desemnarea superlativelor la nivel național, respectând tradiția, conducerea clubului băimărean a dat publicității topul celor mai buni sportivi ai secției de rugby din acest an. Pe prima treaptă a clasamentului întocmit de oficialii campioanei României se află aripa Adrian Marian Apostol (vezi foto), locurile doi și trei fiind acontate de uvertura Dorin Gigi Manole, respectiv căpitanul de echipă Marius Dănilă.

Rafael HEKMAN


Acum poți urmări știrile DirectMM și pe Google News.


Lasă un comentariu