Share
S-au pus în vânzare biletele pentru meciul amical România – Stelele Lumii, de la Cluj

S-au pus în vânzare biletele pentru meciul amical România – Stelele Lumii, de la Cluj

În perioada 11-14 iunie, la Cluj-Napoca  are Sports Festival, în cadrul căruia se va disputa pe Cluj arena  și partida de fotbal Team Romania – World Stars, care va fi meciul oficial de retragere a lui Adrian Mutu.  Prieteni și foști coechipieri ai fotbalistului vor participa la acest meci demonstrativ.  Printre alții, îi vor fi alături Alessandro del Piero, Francesco Totti, Andrea Pirlo, Gennaro Gattuso, Sébastien Frey, Și frații Paolo și Fabio Cannavaro.

Coleg cu Mutu la Juventus, Fabio Cannavaro a primit Balonul de Aur în 2006, al treilea fundaș din toate timpurile – după Franz Beckenbauer și Matthias Sammer – care a cucerit acest trofeu.  Fotbalistul italian a jucat la Parma timp de șapte sezoane. În 2002, s-a mutat la Inter, iar în 2004 la Juventus. A jucat mai bine de trei ani la Real Madrid, iar la final, pentru echipa Al Ahli din Dubai. În total, el a reprezentat Italia la patru Cupe Mondiale, două Campionate Europene UEFA, la Jocurile Olimpice de vară din 1996 și la Cupa Confederațiilor FIFA din 2009.

Paolo Cannavaro și-a început cariera la Napoli, iar în 1999 s-a transferat la Parma, unde a jucat timp de șapte sezoane, alături de fratele său mai mare, Fabio. În 2006 a revenit la Napoli. A ajuns în scurt timp căpitan al echipei și a ajutat la renașterea clubului. A ajutat echipa să se califice pentru Cupa UEFA din 2008, să câștige un loc în Liga Campionilor în 2011 și titlul Coppa Italia în 2012, prima victorie a clubului în peste 20 de ani. În 2014, Paolo s-a mutat la Sassuolo de unde s-a retras din activitatea de sportiv trei ani mai târziu.

Mai sunt patru luni până la meciul care va marca retragerea din activitate a lui Adrian Mutu, dar biletele s-au pus deja în vânzare  și se pot cumpăra de aici. Prețul biletelor Early Bird variază între 25 și 150 RON, în funcție de categorie.  Prețul regular este: 45 lei (peluză), 85 lei (tribuna a II-a) și 150 lei (tribuna I)


Acum poți urmări știrile DirectMM și pe Google News.


Lasă un comentariu