Share
S-au încheiat socotelile în Liga a 3-a – Recea a spus adio promovării

S-au încheiat socotelile în Liga a 3-a – Recea a spus adio promovării

Penultima etapă a Ligii a 3-a la fotbal s-a consumat vineri și sâmbătă. Ambele echipe maramureșene au pierdut. Înfrângerea recenilor de pe teren propriu, coroborată cu victoria ciucanilor la Tășnad a pus punct luptei pentru promovare în Liga secundă.

Unirea Dej – Minaur Baia Mare 1-0 (0-0)

Vineri după-amiază Minerul Baia Mare a jucat în deplasare la Unirea Dej. Fără niciun fel de obiectiv și cu mai mult de jumătate de echipă indisponibilă (Brata, Boje, Tutuța, Sabadâș, Duruș, Gudea și Roșca), băimărenii au întâlnit o echipă mult mai motivată, implicată în lupta pentru evitarea retrogradării. În plus, Unirea a avut un portar în formă de zile mari, care a scos cel puțin 3-4 situații mari de gol ale băimărenilor. Unicul gol al partidei a fost înscris de gazde din lovitură de pedeapsă în minutul 68, autor Bogdan Pop. Minerul se desparte de suporteri în ultima etapă pe teren propriu, sâmbăta viitoare, în compania celor de la AFC Odorheiu Secuiesc.

ACS Fotbal Comuna Recea – Sănătatea Cluj 1-3 (1-2)

Ultima reprezentație a recenilor pe centralul comunal a fost dezamăgitoare. Clujeni i-au ”virusat” serios pe receni. După ce Lemac a deschis scorul, dând senzația că se pregătește un galop de sănătate pentru gazde, au urmat până la pauză două goluri ale ”virușilor verzi”, marcate de Andrei Paşca (21) și Andrei Ceaca (28). Recea a jucat apatic și în repriza secundă și a făcut multe greșeli, mai ales în apărare. Una a fost taxată de experimentatul Dan Roman, care a închis tabela la 1-3 în minutul 61. În ultima etapă Recea se deplasează la Arieșul Sticla Turda.


Acum poți urmări știrile DirectMM și pe Google News.


Lasă un comentariu