Share
România a câștigat Campionatul Balcanic de Culturism și Fitness cu o consistentă contribuție a băimărenilor (GALERIE FOTO)

România a câștigat Campionatul Balcanic de Culturism și Fitness cu o consistentă contribuție a băimărenilor (GALERIE FOTO)

Desfășurat la scurt timp după Campionatul European din Spania, Campionatul Balcanic de Culturism și Fitness din Grecia a prilejuit sportivilor băimăreni ocazia de a obține 4 medalii de aur, una de argint și 2 de bronz. Astfel, Iuliana Giurgiu (CS Gold Star) a câștigat medalia de aur la categoria Master Women Bodyfitness și cea de bronz la Open Senior Women Bodyfitness. Alături de ea, Emil Giurgiu, de la același club, a devenit campion balcanic la Senior Men Bodybuilding (75 kg )și vicecampion la Master Men Bodybulding, categoria de vârstă 40-49 ani.

 

Tot pentru CS Gold Star a mai câștigat o medalie de aur și Alexandra Cozma  (foto stânga) la Senior Women Bodyfitness,  iar Georgiana Pădure –  o medalie de bronz , la Open Senior Women Fitness.

 

CSM Baia Mare a câștigat o medalie de aur prin Amalia Mali care s-a impus în lupta junioarelor la Women Fitness. Echipa României a câștigat concursul pe echipe, cu un total de 12 medalii de aur, 8 de argint și 6 de bronz.

 

Rafael HEKMAN


Acum poți urmări știrile DirectMM și pe Google News.


Lasă un comentariu