Share
Recea și Minerul câștigă în deplasare și își păstrează locurile pe podium

Recea și Minerul câștigă în deplasare și își păstrează locurile pe podium

Vineri după-amiază au avut loc primele meciuri ale etapei cu nr. 24 ale Ligii a 3-a la fotbal. În seria a 5-a ambele reprezentante ale Maramureșului au câștigat în deplasare, menținându-și locurile 1 și 3 pe podium.

Gaz Metan Mediaş 2 – ACS Fotbal Comuna Recea: 0-2 (0-1)

Liderul seriei a câștigat relativ ușor partida cu găzarii, ținând cont că veneau după o înfrângere pe teren propriu în derby-ul cu Miercurea Ciuc. Scorul a fost deschis după 22 de minute de joc de Viorel Chinde. Recenii și-au securizat victoria după revenirea de la vestiare, când Brian Lemac a marcat golul de 2-0 în minutul 62. Chiar dacă Miercurea Ciuc a câștigat categoric cu 5-0 meciul cu MSE Târgu Mureş, Recea rămâne lider, datorită avantajului din rezultatele directe.

Sănătatea Cluj – Minaur Baia Mare: 0-1 (0-0)

După aspectul primei reprize, dar și din așezarea în teren, părea că băimărenii au plecat la Cluj (vezi foto sus) cu gândul de a juca defensiv, pentru a scoate măcar un punct. Puține ocazii în prima repriză, care a contrastat însă cu partea secundă, când oaspeții au fost mai incisivi și au reușit să marcheze singurul gol al meciului în minutul 54, când Tutuța a primit o pasă în careul de 6 metri, de unde nemarcat, a introdus mingea în poartă. Clujeni au avut și ei o ocazie mare de a marca, lovitura de cap a lui Dan Roman fiind respinsă de Gudea de pe linia porții. Gazdele au cerut gol, considerând că mingea a trecut cu toată circumferința de linie. Din minutul 69 gazdele au jucat în inferioritate numerică, după eliminarea lui Lupu. Minerul rămâne pe locul 3 în clasament.

Rafael HEKMAN
Foto: cjsport.ro & facebook


Acum poți urmări știrile DirectMM și pe Google News.


Lasă un comentariu