Share
Recea și Baia Mare, pe primele două locuri la finalul turului

Recea și Baia Mare, pe primele două locuri la finalul turului

Ultima etapă a turului Ligii a 3-a a găsit echipele maramureșene din seria a 5-a pe teren propriu. ACS FC Recea și CS Minaur Baia Mare ocupă primele locuri în serie și se pare că sunt și singurele pretendente reale la promovare.

ACS Fotbal Comuna Recea – Unirea Dej: 4-1 (2-1)

Elevii lui Ciprian Danciu au avut o sarcină ușoară în fața unei echipe de mijlocul clasamentului, a cărei singură realizare notabilă în acest sezon a fost victoria împotriva orădenilor de la Luceafărul, lideri la acel moment. Recea a deschis scorul repede, în minutul 10, prin Viorel Chinde (1-0), fiind egalată de Radu Zaharia, 15 minute mai târziu (1-1). Gazdele au intrat la vestiare în avantaj, după ce Alexandru Olteanu marcase în minutul 38 pentru 2-1 (vezi foto). Recea și-a securizat victoria spre final, cu două reușite ale lui Viorel Chinde (min. 75, 3-1) și Bogdan Paşca (min. 80, 4-1).

Recea intră în vacanță de pe prima poziție, la 4 puncte avans față de CS Minaur Baia Mare.

CS Minaur Baia Mare – CFR 1907 Cluj 2: 1-0 (0-0)

Băimărenii aveau nevoie de victorie pentru a păstra distanța față de Recea în vacanța de iarnă. A fost o partidă dificilă, cu destul de puține faze de poartă. Cele 3 puncte au fost asigurate dintr-o lovitură liberă, în minutul 75, după o execuție de excepție a mijlocașului Adrian Bedea. Pentru băimăreni se încheie un tur cu multe suișuri și coborâșuri, doar greșelile contracandidatelor dându-i șansa să ocupe locul 2.

Campionatul se va relua pe 7 martie, când băimărenii vor juca acasă cu Sticla Arieșul Turda, iar Recea se va deplasa la Metalurgistul Cugir.

 

Clasament

Rafael HEKMAN

foto: facebook Pavel Octavian


Acum poți urmări știrile DirectMM și pe Google News.


Lasă un comentariu