Share
Recea se desprinde la 6 puncte și va ierna pe locul întâi

Recea se desprinde la 6 puncte și va ierna pe locul întâi

Egalul dintre Minerul și AFK Csikszereda a fost rezultatul ideal pentru AFC Fotbal Comuna Recea, care a câștigat partida de pe teren propriu cu CSM Avântul Reghin și și-a asigurat un avans de 6 puncte în clasamentul Seriei 5 a Ligii a 3-a.

ACS Fotbal Comuna Recea – CSM Avântul Reghin 2-1 (1-1)

Ceea ce părea un meci ușor la îndemâna liderului seriei s-a dovedit a fi în cele din urmă o partidă cu destul de multe emoții și cu multă tensiune în teren și în tribune. Tribune în care a ocupat loc și antrenorul gazdelor, Romulus Buia, fiind trimis de arbitri să savureze de acolo victoria.

Recea a deschis scorul repede, în minutul 12, prin Viorel Chinde. Peste nici 10 minute în loc de un 2-0 oarecum logic, după desfășurarea jocului, gazdele au fost egalate, autorul golului mureșenilor fiind Vlad Bujor (1-1, min 22). În ciuda dominării totale, recenii nu reușesc să marcheze până la pauză. În teren tensiunea e mare și spiritele încinse în a doua parte a jocului. Se împart cartonașe și se trimit antrenori în tribune. Sergiu Ciocan înscrie în minutul 67 golul victoriei (2-1) care îi duce pe receni la 6 puncte avans de locul 2 și care le asigură locul întâi după tur, cu două etape înainte de vacanță.

Pentru Recea urmează o deplasare la CS Sănătatea Servicii Publice Cluj-Napoca.

Rafael HEKMAN


Acum poți urmări știrile DirectMM și pe Google News.


Lasă un comentariu