Share
Recea remizează la Turda, dar își asigură fotoliul de lider peste iarnă

Recea remizează la Turda, dar își asigură fotoliul de lider peste iarnă

Penultima etapă a Ligii a 3-a la fotbal i-a găsit pe elevii lui Ciprian Danciu în deplasare la Sticla Arieșul Turda, o echipă ambițioasă, ce ocupa locul 4 înainte de meci. A fost o partidă echilibrată, scorul fiind apreciat de ambele tabere ca fiind echitabil.

ACS Sticla Arieșul Turda – ACS FC Recea: 1-1 (0-0)

Turda a dominat prima repriză, având mai multe faze de poartă, reușind chiar să marcheze un gol în ultimul minut, anulat pe motiv de offside. Imediat după pauză Cobârzan a pătruns central și a șutat din interiorul careului pentru 1-0 (min 51). Recea a egalat în minutul 72, cu un superb șut la vinclu, de la 25 de metri, executat de Adrian Micaș (1-1). Cele două combatante au mai avut fiecare câte o ocazie consistentă ce le putea aduce victoria, dar scorul a rămas în cele din urmă 1-1.

ACS Fotbal Comuna Recea: Portar – Alin Bota; Jucători – Marius Potcoavă, Milian Urs, Lorand Kis, Vlad Opriş – Adrian Micaş, Romario Rus, Alex Oltean, Alexandru Mărieş, Arthur Teut şi Norbert Janos ● Au mai jucat: Ciprian Brata, Viorel Chinde şi Cosmin Berindea ● Antrenori: Ciprian Danciu, Ovidiu Mic

Clasament

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Rafael HEKMAN

Foto: turdanews.ro

 


Acum poți urmări știrile DirectMM și pe Google News.


Lasă un comentariu