Share
Recea părăsește Cupa României, fiind învinsă la Cluj de Sănătatea

Recea părăsește Cupa României, fiind învinsă la Cluj de Sănătatea

La puțin timp după meciul în care eliminau din Cupa României pe Minerul Baia Mare, Romulus Buia și Alin Bota declarau la unison că obiectivul echipei ACS Fotbal Comuna Recea este să aducă în Maramureș o echipă de Liga I. Tragerea la sorți părea favorabilă acestui deziderat, adversara în faza a 4 a competiției fiind Sănătatea Cluj-Napoca.

Sănătatea Cluj-Napoca – ACS Fotbal Comuna Recea: 3-1 (1-0)

Meciul s-a jucat, marți, la Cluj, pe stadionul Victoria Someșeni,  și, în ciuda zvonurilor vehiculate –  cum că Recea nu ar fi interesată de această competiție – Romulus Buia a aliniat un prim unsprezece alcătuit din oameni de bază. Gazdele au dominat totuși întreaga partidă, raportul ocaziilor fiindu-le net favorabil, iar în final și cel al golurilor marcate. Prima repriză a fost mai puțin animată, mare parte din joc desfăsurându-se în zona centrală. Gazdele au deschis scorul prin Ceaca, nouarul care l-a surprins pe Bota puțin ieșit și a șutat de la distanță sub bară: 1-0 (min. 32).

În repriza a doua, Recea a atacat din primul minut, reușind să egaleze cu un șut de toată frumusețea al lui Alex Mărieș, expediat din marginea careului: 1-1 (min 56). Urmează o perioadă de dominare a gazdelor, concretizată prin golul lui Dan Roman, care a reluat cu capul centrarea trimisă din corner de Raul Ciupe: 2-1 (min 68). Golul care a pecetluit soarta meciului a fost marcat de clujeni de la punctul cu var prin Ciupe: 3-1 (min. 84). Recenii nu au abandonat lupta, însă nu au mai reușit să înscrie.

ACS Fotbal Comuna Recea: Bota – Coman, Urs, Kis, Potcoavă, Mărieş, Micaş, Opriş, Maftei, Chinde, Janos ● Rezerve: Iura, Berindea, Oltean, Mitrea, Jucan, Paşca, Erdei ● Antrenori: Romulus Buia, Ovidiu Mic.

Rafael HEKMAN

Foto: captură video cjsport.ro


Acum poți urmări știrile DirectMM și pe Google News.


Lasă un comentariu