Share
Recea la un punct în urma Minerului

Recea la un punct în urma Minerului

ACS Fotbal Comuna Recea – Unirea Dej: 2-0 (0-0)

După două înfrângeri în campionat și Cupa României, ACS Fotbal Comuna Recea avea nevoie neaparată de o victorie în meciul cu Unirea Dej, ținând cont că și-a stabilit ca obiectiv promovarea în Liga a 2-a. Dejenii au venit la Recea fără antrenor, după ce Mircea Bolba a fost demis cu scandal, iar Gheorghe Barbu, posibilul înlocuitor, încă nu a semnat contractul. Chiar și așa, oaspeții  s-au apărat remarcabil și au avut chiar două ocazii de gol în prima repriză. Însă pe final au căzut fizic și gazdele au profitat. Viorel Chinde a marcat primul gol  al gazdelor (1-0, min. 75), urmat cu cinci minute înainte de final de Ciocan (2-0).

Recea urcă pe locul doi în Seria 5 a Ligii a 3-a, la un punct în urma celor de la Minerul Baia Mare, etapa viitoare urmând să se deplaseze la Odorheiul Secuiesc.

ACS FC Recea: Bota – Dunca, Urs, Lang, David, Micaș, Asăujan, Mărieș, Chide, Rus, Mih ● Rezerve: Iura, Ciocan, Jucan, Mureșan, Bucică, Erdei, Opriș ● Antrenor principal – Romulus Buia, antrenor secund – Ovidiu Mic.

Rafael HEKMAN

Foto: Alin Boțioc


Acum poți urmări știrile DirectMM și pe Google News.


Lasă un comentariu