Share
Recea – cu un jucător în plus și cu două puncte în minus

Recea – cu un jucător în plus și cu două puncte în minus

La poalele Feleacului, AFC Fotbal Comuna Recea a obținut doar o remiză albă, în pofida faptului că Sănătatea a jucat în 10 oameni o repriză și jumătate. E drept, că și de de la Recea au lipsit 3 titulari, nerecuperați după accidentări.

CS Sănătatea Servicii Publice Cluj-Napoca – AFC Fotbal Comuna Recea: 0-0

Liderul seriei n-a putut scoate mai mult de un punct la Cluj în fața echipei care ocupa locul 5 înaintea etapei și care a evoluat  în 10 oameni din minutul 32, după eliminarea lui Andrei Ceaca. Acesta a primit cartonașul roșu după un fault fără minge asupra lui Dunca. În ciuda dominării teritoriale, Recea nu a reușit să marcheze, singura situație periculoasă de poartă soldându-se cu un șut în bară. Mai mult, gazdele au avut și ele o ocazie mare de a marca în repriza secundă. Recea rămâne în fruntea clasamentului, cu patru puncte avans, cu o partidă înaintea sfârșitului turului.

AFC Fotbal Comuna Recea. Bota – Erdely, Lang, Urs, Dunca, Oșan, David, Ciocan, Bușică, Opriș, Chinde ● Rezerve: Iura, Mărieș, Mureșan, Pop ● Antrenori: Romulus Buia (principal) și Ovidiu Mic (secund).

Rafael HEKMAN

Foto: cjsport.ro


Acum poți urmări știrile DirectMM și pe Google News.


Lasă un comentariu