Share
Recea câștigă la scor de neprezentare și păstrează șefia Seriei 5 în Liga a 3-a

Recea câștigă la scor de neprezentare și păstrează șefia Seriei 5 în Liga a 3-a

ACS Fotbal Comuna Recea reușește după 10 etape să rămână liderul Ligii a 3-a, Seria 5, după ce a trecut  în deplasare cu 3-0 de AFC Hărman, o echipă arțăgoasă, dificilă, învinsă greu în etapa a 5-a de Minerul Baia Mare.

AFC Hărman – ACS Fotbal Comuna Recea 0-3 (0-2)

Maramureșenii au dominat partida de la început, înscriind primul gol după un prim sfert de oră în care s-au apropiat de câteva ori periculos de poarta gazdelor. Opriș a marcat în minutul 16 pentru 0-1, ca mai apoi Recea să continue să pună presiune și să aibă posesia. La ultima fază de joc a primei reprize, în minutul 45+1, Recea a primit o lovitură de pedeapsă transformată ca de obicei de portarul Alin Bota (0-2). La adăpostul unui scor liniștitor, băieții lui Buia au redus turația, însă gazdele nu au reușit să își creeze ocazii de poartă consistente. În minutul 71, Sergiu Ciocan a punctat pentru 0-3, închizând tabela.

ACS Fotbal Comuna Recea rămâne liderul seriei, cu 2 puncte avans, urmată de contracandidatele AFK Csikszereda Miercurea Ciuc și Minerul Baia Mare, aflate la egalitate de puncte. Etapa viitoare Recea primește vizita celor de la Unirea Tășnad, în timp ce Minerul va juca tot pe teren propriu cu ACS MSE Târgu Mureş.

Rafael HEKMAN

Foto: Facebook


Acum poți urmări știrile DirectMM și pe Google News.


Lasă un comentariu