Share
Raliul Zăpezii, Cavnic, 2021: Vezi lista completă a câștigătorilor, pe categorii (VIDEO ȘI FOTO)

Raliul Zăpezii, Cavnic, 2021: Vezi lista completă a câștigătorilor, pe categorii (VIDEO ȘI FOTO)

Weekendul trecut, de vineri până duminică, orașul Cavnic a găzduit cea de-a 11-a ediție a Raliului Zăpezii, organizat de Clubul Sportiv Xtreme Adventure. Startul s-a dat de la Pensiunea ”Coliba Dacilor”.

Vineri, 12 februarie, ora 09.00, a avut loc înscrierea participanților, după care s-a desfășurat ședința tehnică. În aceeași zi, s-a pornit în tura de recunoaștere a traseului, în jurul orei 17.30.

În dimineața zilei de sâmbătă, 13 februarie, ora 08.00, a avut loc deschiderea oficială a evenimentului și echipajele au luat startul în grupe de câte 30 de mașini. În pauza de masă, organizatorii au invitați participanții la un gullas tradițional, gătit chiar în curtea Pensiunii ”Coliba Dacilor”.

Duminică, 14 februarie, ora 08.00 s-a luat startul ultimele echipaje înscrise în concurs, iar la ora 16.00 a avut loc loc premierea câștigătorilor, la linia de start a competiției. Având în vedere situația creată de pandemia de COVID-19, organizatorii au luat toate măsurile necesare de prevenție și siguranță. Cu toate acestea, atât concurenții, cât și spectatorii au fost rugați să respecte toate normele legislative în vigoare referitoare la distanțarea socială și igiena personală. (Vezi un video scurt AICI!)

Vezi aici lista completă a câștigătorilor, pe categorii!

SSV_FINAL

MOTO_FINAL

ATV_FINAL

4X4SUB_FINAL

4X4PESTE_FINAL

4X4_FINAL

4x2_FINAL

OPEN_FINAL

DirectMM.ro

 


Acum poți urmări știrile DirectMM și pe Google News.


Lasă un comentariu