Share
Primarul Băii Mari se răzgândește  a nu știm câta oară, pe motiv că nu-i mai place pe margine

Primarul Băii Mari se răzgândește a nu știm câta oară, pe motiv că nu-i mai place pe margine

La debutul sezonului 2017-2018, primarul Cătălin Cherecheș declara într-o conferință de presă organizată în Sala Sporturilor „Lascăr Pană” că a decis să nu se mai implice personal desfășurarea vieții sportive a municipiului. La nici un an, adică joi 11 ianuarie pe la prânz, în același  cadru Cătălin Cherecheș a anunțat că ”a venit momentul să nu mai stau pe margine”!

Sintetizăm obiectivele sperate de  primarul băimărean pentru sportul băimărean de masă și de performanță, menționate în cele 90 de minute ale  meciului, pardon, conferinței de presă.

Sala Sporturilor, terenul de atletism, terenurile de rugby, bazinul de înot și Hotelul Sport vor deveni în curând parte componentă a Complexului Sportiv Național „Lascăr Pană”, o nouă structură administrativă organizată de Ministerul Tineretului și Sportului, după ce primele două obiective au fost deja predate de către municipiul Baia Mare în proprietatea MTS.

Reabilitarea ștrandului municipal până în 2019, existând deja în acest sens proiectul tehnic.

Investirea a aproximativ 5 milioane euro în modernizarea complexului sportiv „Viorel Mateianu” din zona Parcului Tineretului, în special pentru amenajarea cu suprafață sintetică a terenului 2.

Echipa feminină de handbal Minaur va promova în acest sezon, urmând ca 2018-2019 să fie un sezon de acomodare în Liga Florilor, iar 2019-2020 anul în care să aibă ca obiectiv câștigarea campionatului și calificarea în Liga Campionilor.

 Echipa masculină de handbal Minaur va avea ca obiectiv în sezonul următor ocuparea unui loc care să îi permită participarea într-o cupă europeană

 Echipa de fotbal Minerul să promoveze pas cu pas până în Liga Națională. Până atunci se va investi în consolidarea Centrului pentru copii și juniori al clubului,cu relevanță regională transfrontalieră, pentru a crea o bază de tinere talente pentru viitor. De asemenea, se vor face demersuri pentru a moderniza Stadionul „Viorel Mateianu” astfel încât să poată fi omologat pentru prima ligă.

Dezvoltarea prin Compania Națională de Investiții a fostei zone „pirită Meda” prin construirea unui stadion, a unei săli de sport, a unui aquapark etc.

 Structura de conducere a CS Minaur va fi modificată prin creșterea numărului de membri ai consiliului de administrare de la 3 la 5 (probabil  obiectivul cel mai lesne de atins).

Alex FARA

 


Acum poți urmări știrile DirectMM și pe Google News.


1 Comentariu în această postare

  1. Cătălin Cherecheș face din nou spectacol după mintiuca lui. Încearcă din nou să aburească electoratul cu o sumedenie de promisiuni în care nici el nu crede. Asta face de ani buni. Dovadă: colecțiile ziarelor obediente care au publicat minciuni la comandă (și spre dezastrul financiar și de credibilitate al acestor ziare). Cherecheș o comite din nou. În megalomania lui, la conferința de presă ca o caricatură, s-a înconjurat de multă lume. Primarul inculpat a vrut să arate că are mare susținere. Ar fi avut mai multă ”credibilitate” dacă îi convoca acolo și pe Anamaria Somay, Radu Țolaș, Claudiu Florescu, Liviu Bala, Gheorghe și Vio Pârja, Nicolae Goja. Musai trebuia să fi făcut parte din poză Bahmuțeanca, Salam și Adi Minune!

    Răspunde

Lasă un comentariu