Share
Prima victorie a anului pentru fotbalistele de la Independența

Prima victorie a anului pentru fotbalistele de la Independența

După ce în prima etapă a returului Ligii I la fotbal feminin, Independența Baia Mare a fost învinsă în deplasarea de la Prundu Bârgăului, duminică dimineață, pe Stadionul din Recea „domnițele râului” au bifat prima victorie a anului într-un meci oficial, trecând cu 3-0 de Asociația „Fotbal Club Fair-Play” București, într-un meci din etapa a 11-a.

Independența Baia Mare – Asociația „Fotbal Club Fair-Play”: 3-0 (1-0)

Aflate la egalitate de puncte înainte de acest meci, cele două echipe promiteau un meci echilibrat. Nu a fost însă așa, băimărencele dominând jocul încă din primele minute, având 7-8 ocazii la poarta adversă numai în prima repriză. Scorul a fost deschis în minutul 19 de golul Denisei Predoi, după ce în prealabil domnițelor le fusese anulat un gol pe motiv de offside. În repriza secundă raportul de forțe a fost oarecum identic, bucureștencele nefăcând altceva decât să încerce limitarea proporțiilor scorului. Nu a fost să fie, deoarece la puțin timp după fluierul de start Ioana Borodi a marcat golul de 2-0, dublându-și apoi reușita în minutul 63, pentru 3-0. Oaspetele au avut câte o singură ocazie în fiecare repriză, în partea secundă reușind doar să lovească bara din lovitură liberă.

Independența rămâne deocamdată pe locul 7, cu 10 puncte și se deplasează duminica viitoare la Vasas Femina Odorhei, echipa de pe locul 5.

Indepedența Baia Mare: Alexandra Ionescu – Andrea Rakos, Camelia Daneliuc, Diana Loredana Pop, Raluca Luciana Dragoș – Cosmina Rotari, Laura Desmerean, Daiana Maria Oneț, Andreea Pop – Denisa Predoi, Ioana Borodi ● Rezerve: Gabriela Maria Titu, Andreea Cosmina Indrecan, Daniela Buftea, Marinela Cotoș ● Antrenor: Liviu Ivasuc.

Rafael HEKMAN

Foto: Alin Boțioc


Acum poți urmări știrile DirectMM și pe Google News.


Lasă un comentariu