Share
Țâncii de azi – handbaliștii de mâine (GALERIE FOTO)

Țâncii de azi – handbaliștii de mâine (GALERIE FOTO)

Academia de Handbal Minaur și CSS2 Baia Mare au organizat duminică, 17 februarie, faza pe euroregiune a Campionatului național de minihandbal băieți, sub patronajul Asociației Județene de Handbal Maramureș. Competiția este menită să promoveze handbalul de la o vârstă cât mai fragedă, copiii implicați fiind născuți în 2008 sau după acest an. Partidele au avut loc în Sala Sporturilor „Lascăr Pană” cu participarea a opt echipe. Suprafața de joc a fost împărțită în două terenuri cu dimensiuni reduse, specifice minihandbalului.

Pe lângă cluburile organizatoare, care au participat cu câte două echipe, au fost prezente și CS Extrem, CS Marta, CS ADEP Satu Mare și AHC Potaissa Turda. Pe cele două terenuri s-au desfășurat în total 16 meciuri. Conform organizatorilor, la această categorie de vârstă înregistrarea rezultatelor este opțională, scopul principal fiind acela de a trezi în copii pasiunea pentru acest sport. Criteriul de calificare la fazele naționale este participarea la una din cele două etape pe euroregiune organizate până la finalul lunii aprilie.

Următoarea etapă în euroregiunea nr. 6, din care fac parte și echipele băimărene, va avea loc cel mai probabil la Turda.

Rafael HEKMAN

Foto: facebook Academia de Handbal Minaur – by Paul Ursachi


Acum poți urmări știrile DirectMM și pe Google News.


Lasă un comentariu