Share
Președintele FRF a venit la Recea, la inaugurarea noului stadion de fotbal (GALERIE FOTO)

Președintele FRF a venit la Recea, la inaugurarea noului stadion de fotbal (GALERIE FOTO)

Porțiunea de drum dintre ieșirea din Baia Mare și intrarea în Recea a fost aproape blocată de iubitorii de fotbal, ieri , înainte de ora 17.00. Oră la care Primăria comunei Recea a programat festivitatea de inaugurare a noului stadion de fotbal, din apropierea sălii de sport din localitate. O festivitate la care au fost prezente oficialități ale Federației Române de Fotbal, ale județului și câteva personalități din lumea fotbalului local și național.

La invitația primarului comunei Pavel Octavian, o delegație a FRF, în frunte cu recent realesul ei președinte Răzvan Burleanu, secondat de Mihai Stoichiță și Felix Grigore, a sosit la Recea. Venind prin Satu Mare, au ratat puțin din startul festivității. S-a sfințit terenul și s-a tăiat panglica inaugurală de către personalitățile prezente, cu ajutorul unui grup de fetițe de la un club de dans din localitate. S-au intonat imnurile Europei și al României, iar fanfara din Baia Sprie a mărșăluit prin iarba proaspăt tunsă a noului teren.

Apoi mai multe trupe de dansatori, practicanți de kangoo jumps și majorete au încântat asistența din noile tribune, cele 550 de locuri dovedindu-se insuficiente. La finalul show-ului prezentat în majoritate de copii ai comunei, organizatorii au mai făcut o demonstrație de forță, punând în funcție moderna instalație de irigare a gazonului.

Mulți de oameni din sport și din fotbal au fost prezenți la eveniment, mai mult sau mai puțin discret, printre ei numărându-se Cristian Balaj, Zoltan Szekely, Neluțu Sabău și Leo Grozavu. Inaugurarea fotbalistică a terenului au făcut-o echipele ACS Fotbal Comuna Recea și „U” Cluj Napoca, într-un meci contând pentru etapa a 27 din Liga a 3-a, seria 5. Profitând de excelentul gazon, oaspeții – deja promovați în liga secundă – au câștigat cu 2-0.

Alex FARA


Acum poți urmări știrile DirectMM și pe Google News.


1 Comentariu în această postare

  1. baimarean

    Baia Mare nu prea mai are mare lucru,dar problema mare e ca Recea in loc sa ajute municipiul in dezvoltare industriala,prin punerea in valoare a terenurilor de care dispune,nu face absolut nimic.Nu au interes nici macar sa se puna in valoare cele 20 de hectare de teren de la Lapusel,proprietatea Consiliului Judetean.Cei din Recea au beneficiat si beneficiaza doar de avantajele de a fi in vecinatatea municipiului resedinta de judet,dar nu au dat nimic in schimb.

    Răspunde

Lasă un comentariu