Share
Portarul Ionuț Ciobanu a semnat cu Minaur, iar Albert Cristescu a prelungit pe doi ani

Portarul Ionuț Ciobanu a semnat cu Minaur, iar Albert Cristescu a prelungit pe doi ani

CS Minaur Baia Mare a anunțat luni, într-o conferință de presă organizată la sediul clubului, două noi contracte perfectate pentru sezonul următor. Prima veste bună pentru fanii lui Albert Cristescu este că acesta și-a prelungit înțelegerea cu Minaur pentru încă două sezoane. Cristescu a marcat până acum în acest sezon 41 de goluri în cele 22 partide jucate, o medie de 1,86 goluri pe meci și rămâne unul din candidații la postul de titular, dacă nu cumva clubul are în vedere și alt jucător cu cotă mai bună pe postul de pivot.

Al doilea contract semnat luni este cel cu portarul de 35 de ani Ionuț Ciobanu, căruia îi expiră înțelegerea cu CSM București în această vară. Ciobanu este un portar experimentat, care a cochetat și cu naționala și care a trecut și prin campionatele Spaniei și Franței. Acesta a declarat că nu a venit la Baia Mare pentru oferta financiară, ci pentru că proiectul prezentat de către conducerea clubului este unul care i-a trezit interesul. Ciobanu a semnat pentru doi ani și îl va înlocui pe bielorusul Aliaksandr Markelau, care a semnat deja cu o echipă din Finlanda.

Adi Popovici, președintele și totodată și managerul sportiv al clubului, a afirmat că se află în discuți și cu alți jucători, fără a face vreo precizare concretă, nici măcar referitor la posturile pentru care se poartă negocieri.

Rafael HEKMAN


Acum poți urmări știrile DirectMM și pe Google News.


Lasă un comentariu