Share
Patru înfrângeri consecutive ne-au plasat în play-out

Patru înfrângeri consecutive ne-au plasat în play-out

Minaur ajunge la a 4-a înfrângere consecutivă, a doua pe teren propriu, reușind totuși să primească sub 30 de goluri de la Poli Timișoara. Căpitanul bănățenilor Cristian Fenici a împlinit 33 de ani în ziua meciului, ocazie cu care întreaga echipă i-a făcut cadou victoria împotriva băimărenilor.

CS Minaur Baia Mare – SCM Poli Timișoara: 23-27 (9-12)

Minaur a pierdut meciul în primele 15 minute, după un start catastrofal, tabela arătând 2-8, după ce băimărenii au ratat de 6 ori, în timp ce bănățenilor le-a intrat totul. Fostul minaurist Dragas a marcat de 4 ori la rând. Băimărenii au mai dres puțin amărăciunea din tribune, reușind să reducă diferența la 3 goluri, până la pauză, și chiar la unul singur, la scurt timp după reluare (12-13, min. 36). Timișorenii refac însă diferența până în minutul 50, când se distanțează la 5 goluri (18-23), diferență imposibil de remontat de data aceasta, 23-27 fiind un scor corect în cele din urmă.

E deja aproape 100% sigur că nu mai avem șanse să prindem play off-ul, așa că nu ne rămâne decât să ne asigurăm că nu retrogradăm.

CS Minaur Baia Mare: Țenghea, Apostu, Markelau (portari)- Csepreghi 9 goluri, Căbuț 4, Vujadinovic 3, Nagy 2, Botea 1, Popescu 1, Haiduc 1, Brajovic 1, Crsitescu 1, Marta, Mureșan, Y. Pop, Ștefan. Antrenori: Raul Fotonea și Alexandru Sabou.

Rafael HEKMAN


Acum poți urmări știrile DirectMM și pe Google News.


Lasă un comentariu