Share
Patru achiziții pentru zimbri pentru noul sezon, plus antrenorul Eugen Apjok

Patru achiziții pentru zimbri pentru noul sezon, plus antrenorul Eugen Apjok

Campioana României la rugby se întărește și se pregătește de debutul noului sezon, care va avea loc pe 9-10 august, odată cu primele meciuri din cea de a 5-a ediție a Cupei Regelui. Cea mai importantă mutare din tabăra zimbrilor este readucerea la vatră a lui Eugen Apjok, cel mai titrat antrenor roman al ultimelor 3 decenii. După o „rătăcire” de doi ani în capitală, Apjok revine la CSM Baia Mare, știind că suporterii se așteaptă, ca în fiecare an, să le aducă un număr cât mai mare de trofee.

Lui i se alătură 4 jucători. Oficialii clubului au dat publicității recent numele ultimelor patru achiziții. La solicitarea staff-ului tehnic format din Eugen Apjok și Paul Rusu, din această vară familia zimbrilor va fi completată cu doi pilieri – Alexandru Claudiu Oancea, care revine la campioană (foto stânga) și georgianul Rezi Dugladze (foto dreapta), precum și cu mijlocașul la grămadă Sebastian Agapie și fundașul de origine neo-zeelandeză David Feliuai Lene.

Pe de altă parte, doi componenți ai echipei și-au anunțat retagerea din activitate. Este vorba despre fostul căpitan Răzvan Ailenei, care agață ghetele în cui la doar 27 de ani din motive medicale, și de tânărul Sergiu Lucaciu, care se retrage din motive personale.

În rest, și-au mai prelungit contractele Ovidiu Cojocariu, Sione Fakaosilea, Constantin Mardare Pristaviță și Roberto Edmundo Tejerizo.

Rafael HEKMAN

Foto: Facebook CSM Știinta


Acum poți urmări știrile DirectMM și pe Google News.


Lasă un comentariu