Share
Părăsesc și handbalistele de la Minaur Cupa României

Părăsesc și handbalistele de la Minaur Cupa României

Joi seara, la Buzău, s-a disputat meciul dintre SCM Gloria și CS Minaur Baia Mare, din cadrul sferturilor de finală din Cupa României, miza fiind calificarea între cele mai bune patru echipe din a doua competiție a țării. După o primă repriză bună, fetele de la Minaur n-au mai reușit aceeași prestație și în partea a doua, fiind învinse cu 23-20 (8-9), ceea ce înseamnă și că au părăsit competiția. Acum, băimărencele se vor concentra pe campionat, unde pot obține la final o clasare care să le permită să joace în toamnă într-o cupă europeană.

SCM Gloria Buzău – CS Minaur Baia Mare: 23-20 (8-9)

Buzău a început bine jocul, cu două goluri marcate de Pricopi-Rotaru, timp în care Minaur a ratat patru atacuri. Primele. A venit o dublă a Helenei Rysankova și s-a făcut 2-2 (6). Gazdele s-au distanțat la 6-4 (12) și au păstrat distanța până la 8-6 (18). Andreea Popa și Oana Cîrstea au readus egalitatea (8-8 min. 21), după care nu s-a mai marcat niciun gol timp de opt minute, de nici o parte. Cîrstea mai înscrie o singură dată până la pauză și se intră la cabine cu 8-9 în favoarea echipei băimărene.

Minaur se ține bine și în partea a doua până la 14-15 (42). Primim apoi trei goluri consecutive, iar diferența crește ulterior până la patru goluri: 20-16 (54). Distanța este suficientă pentru gazde, care țin de rezultat și obțin calificarea în Final Four.

Gloria Buzău: Petra Blazek, Alina Iordache, Ana Maria Mîrcă Olariu – Andreea Rotaru 9/11, Alina Ilie 5/12 (unul din 7m), Ana Maria Simion 3/5, Alexandra Subțirică 2/3, Denisa Șeleve 2/3, Raluca Petruș 2/4 (unul din 7m), Carmen Stoleru 0/2, Marija Petrovic, Oana Apetrei, Ines Khouildi, Claudia Condurache. Antrenor: Ovidiu Mihailă

CS Minaur: Ana Maria Măzăreanu (8 intervenții, a apărat un 7m), Cristina Enache (3 intervenții) – Andreea Popa 7/8 (6 fin 7m), Yaroslava Burlachenko 3/3, Camelia Hotea 3/3, Marija Shteriova 3/6, Oana Cîrstea 2/4, Helena Rysankova 2/5, Larisa Tămaș, Petruța Argyelan, Roxana Szolosi, Anca Polocoșer 0/1, Mădălina Conache, Sonia Seraficeanu 0/4, Sylwia Lysewska 0/4, Oana Bondar. Antrenori: Costicã Buceschi, Magda Kovacs și Claudia Cetățeanu

minaur.ro

Foto: facebook Gloria Buzau Handbal


Acum poți urmări știrile DirectMM și pe Google News.


Lasă un comentariu