Share
O jucătoare de la Minaur a pleacat după ce a evoluat doar câteva minute în Liga Florilor

O jucătoare de la Minaur a pleacat după ce a evoluat doar câteva minute în Liga Florilor

Luni la amiază au fost încheiate raporturile contractuale cu jucătoarea Cristina Andriță – a anunțat site-ul minaur.ro. Înțelegerea cu handbalista a fost reziliată de comun acord cu conducerea secției feminine a clubului. Handbalista originară din București (24 ani) a jucat la Baia Mare din sezonul 2016-2017 și a contribuit anul trecut la promovarea echipei CS Minaur în Liga Florilor. În primele 4 etape ale Ligii Florilor interul stânga a apucat să intre în teren doar câteva minute, contribuind la două atacuri în meciul din deplasare cu Dunărea Brăila. Concurența cu Lisewska și Shteriova nu i-a fost prielnică, motiv pentru care, după toate probabilitățile ea va întări încă din etapa următoare atacul celor de la CSM Galați.

Plecarea ei lasă echipa lui Buceschi fără soluții pe zona inter stânga-centru în cazul unei eventuale accidentări a oricăreia dintre cele două sportive mai sus menționate. În momentul de față Shteriova este titulară incontestabilă la coordonare, rămânând totodată și unica dublură a Lisewskăi, în inter stânga. Este deci imperioasă nevoie de cel puțin încă o jucătoare de valoare pe oricare din cele două posturi, fiind aproape imposibil ca Lisewska și Shteriova să ducă cap coadă câte un meci întreg, în condițiile în care Luciana Popescu mai are nevoie de timp pentru a reveni la forma sportivă care a consacrat-o.

Pe contul ei de facebook, Cristina Andriță a postat următorul mesaj: „Mulțumesc Clubului Minaur pentru acești ani minunați petrecuți la Baia Mare, pentru oamenii faini cu care am avut ocazia să colaborez, care mi-au dat încredere și m-au ajutat când am avut nevoie. Am găsit la Baia Mare mai mult decât o simplă echipă de handbal, am găsit o familie din care sunt mândră că am făcut parte. Sper să ne revedem curând! Mereu Baia Mare va face parte din sufletul meu!”

Rafael HEKMAN

Foto: facebook CS Minaur


Acum poți urmări știrile DirectMM și pe Google News.


Lasă un comentariu