Share
Noutățile lunii în rugbyul băimărean: 6 zimbri la națională, 5 plecări și o prelungire de contract

Noutățile lunii în rugbyul băimărean: 6 zimbri la națională, 5 plecări și o prelungire de contract

Conducerea clubului de rugby CSM Știința Baia Mare a anunțat în cursul lunii ianuarie mai multe plecări. Cea mai importantă se referă la retragerea din activitate a lui Silviu Sebastian Suciu (vezi foto), pilierul care a evoluat sub culorile zimbrilor din 2011, contribuind la toate performanțele clubului băimărean din ultimii 8 ani. Adus la echipa băimăreană în 2016, scoțianul Michael Doneghan (20 de ani) a plecat și el. În această iarnă au mai părăsit vestiarul băimărenilor gruzinul Nika Pataraya, Alexandru Colev (împrumutat la SCM Gloria Buzău) și jucătorul din Fiji, Jone Marawa Nasalo.

La capitolul veniri nu există deocamdată noutăți, singura mișcare a conducerii zimbrilor fiind prelugirea cu 3 ani a contractului cu internaționalul Sikuea Taliauli (din Tonga).

Șase dintre zimbri – Constantin Mardare Pristaviță, Andrei Iurea, Cristian Marian Chirică, Alexandru Bucur, Ovidiu Cojocaru și Alexandru Țiglă – au fost chemați în pregătiri cu lotul național în vederea debutului în Rugby Europe Internațional Championship 2019.

Rafael HEKMAN

Foto: Facebook CSM Știința Baia Mare


Acum poți urmări știrile DirectMM și pe Google News.


Lasă un comentariu